Antamani Terveyshoidot ovat yhdistelmiä erilaisista hoitomuodoista. Käyttämäni menetelmät ovat perinteinen kiinalainen lääketiede mm. akupunktio, imukuppihieronta, fytoterapiahoidot sekä erilaiset kiinteyttävät kasvohoidot. Käytän hoidoissani myös mm. Frantsilan yrttitilan luomukosmetiikkaa sekä yrttiuutteita. Hoitojen tukena annan ravitsemusneuvontaa.

Kiinalainen lääketiede huomioi ihmisen kokonaisuutena ja siksi se on pohjana antamilleni hoidoille. Olen iloinen voidessani auttaa asiakkaitani kiinalaisen lääketieteen ja muiden hoitojen avulla. Mielestäni terveys ja kauneus eivät ole vain sitä, miltä näyttää, vaan myös miltä tuntuu. Kuitenkaan ei riitä, että hoidot antavat ainoastaan nautinnollisen olon, vaan hoitojen ja niissä käytettävien tuotteiden pitää olla tehokkaita. Haluan antaa asiakkailleni tunteen siitä, että tekemäni hoitotyö on sydämen asia ja asiakkaani on arvokas. Kun näen asiakkaan lähtevän levänneen näköisenä, rauhallisuutta säteillen, tiedän onnistuneeni.

Olen opiskellut ja harjoittanut erilaisia täydentäviä hoitomuotoja vuodesta 2004 lähtien ja valmistunut kiinalaisen lääketieteen terapeutiksi sekä fytoterapeutiksi eli yrttilääkinnän asiantuntijaksi ja luontaishoitajaksi. Olen täydentänyt kiinalaisen lääketieteen opintojani mm. China Beijing International Acupuncture Training Center -koulutuskeskuksessa ja sairaalassa.

Luottamustoimiani: Akupunktioammattilaiset sihteeri vuosina 2008-2018 ja hallituksen jäsen vuodesta 2008 sekä Suomen Kiinalaisen lääketieteen hallituksen jäsen vuosina 2009-2014.

Kiitän Sinua mielenkiinnosta Terveyshoitojani kohtaan ja toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan hoidoistani!