kesäkuu 11, 2016

Varaa aika

Varaa aika Terveyshoitohini alla olevan ajanvarauskannan kautta. Aikoja hoitoihin on parina iltana viikossa sekä perjantai päivisin. Päivät, jolloin aikoja on jäljellä, näkyy kalenterissa tummennettuna. Klikkaa päiväystä, niin näet tarkemmat kellonajat. Varaamasi aika poistuu varauksen jälkeen listalta ja sinulle tulee vahvistus ajasta sähköpostiisi. Uusille asiakkaille lähetän vielä erillisen vahvistuksen sekä muut ohjeet hoitoon sekä tuloon liittyen.

Voit kysyä sopivista hoitoajoista myös sähköpostitse marika (at) terveyshoidot.com tai puhelimitse 040 555 3271. Erikseen sovittaessa on mahdollista päästä hoitoon nopeastikin.

Mikäli sinulla on lahjakortti hoitoihini, ilmoita sen numero varausta tehdessäsi Varattava hoito -kohtaan.

Peruthan ajan hyvissä ajoin, vähintään vuorokautta ennen, mikäli et pääsisikään tulemaan. Samana päivänä perutusta ajasta veloitetaan 60% työn hinnasta. Perumatta jääneestä ajasta veloitetaan varatun työn hinta.

Lämpimästi tervetuloa Terveyshoitoihin!

Ajanvarauskantaa päivitetään parhaillaan uuteen muotoon. Kun varaat ajan,  vahvistan sen erikseen sinulle sähköpostitse. Tai ota yhteyttä meilitse tai puhelimitse, niin sovitaan sopivasta hoitoajasta.