Akupunktiohoito 55€
Sisältää erilaisia kiinalaisen lääketieteen menetelmiä käyttävän hoidon: neula-akupunktio, sähköakupunktio tai sähkömagneettinen lämpöhoito. Lisänä rentouttava korvahieronta ja -akupunktio.

Kasvoakupunktio / Anti-age-akupunktio / Kosmeettinen akupunktiohoito 60€
Sisältää kiinalaisen lääketieteen menetelmiä käyttävän kohottavan kosmeettisen akupunktiohoidon kasvojen alueella sekä akupunktion muualla kehon alueella. Lisänä syväpuhdistava ja -kosteuttava BYAS hyaluronihoito sekä rentouttava korvahieronta ja -akupunktio.

Hierontahoidot 60€
– Kuivakuppaus – imukuppihieronta: Sisältää selän alueen hierontahoidon, voidaan tehdä myös akupunktiohoidon yhteydessä.
– Jalkoen selluliitti-imukuppihieronta: Sisältää jalkojen alueen kiinteyttävän selluliittihieronnan
– Kuumakivihieronta muiden hoitojen yhteydessä
– Laihdutusakupunktio: Sisältää akupunktiohoidon yhdessä sähköakupunktion kanssa, imukuppihierontaa sekä ravintoneuvontaa.  Lisänä rentouttava korvahieronta ja -akupunktio.

Neulaton kiinalaisen lääketieteen hoito 55€
Sisältää kiinalaisen lääketieteen eri hoitomuotoja yhdistävän yksilöllisen hoidon neulattomana. Lisänä rentouttava korvahieronta ja -hoito.

Rentoutushoito 55€
Sisältää erilaisia rentoutustekniikoita käsittävän hoidon yhdessä rentoutusta lisäävän akupunktion kanssa. Haluttaessa myös ilman akupunktiota.

Kaikkien hoitojen kesto noin tunti. Hinnat sisältävät alv 24%
Työttömille, eläkeläisille ja päätoimisille opiskelijoille n. 10%:n alennus hoitohinnoista.

Hinnasto päivitetty 20.11.2019.